Benzema niet van de partij bij de wedstrijd tegen Rayo Vallecano

Frankrijk moet het voor zijn WK-verdediging al stellen zonder Paul Pogba en N’Golo Kante, terwijl Karim Benzema al een aantal wedstrijden van Real Madrid, waaronder de komende ontmoeting met Rayo Vallecano, heeft gemist.
Benzema heeft het moeilijk en is uitgesloten van deelname aan de wedstrijd van Real Madrid tegen Rayo Vallecano op maandag, wat een zorgwekkend teken kan zijn voor Frankrijk in de aanloop naar het WK. Benzema heeft dit seizoen 40% van de wedstrijden gemist en was zondag afwezig op de training. Rodrygo zal de Fransman vervangen in de aanval. Benzema kan terugkeren voor het duel met Cadiz, maar Rudiger krijgt extra tijd om zich voor te bereiden op het WK.
In een zeldzaam interview van een uur stelde Karim Benzema zich open voor Zack Nani op zijn twitch-kanaal, Freewheeling Zack, dat vrijdag verscheen en waarin Karim een groot aantal vragen beantwoordde.
Ancelotti voegde eraan toe:” Door de afwezigheid van Karim hebben we de kwaliteit van andere spelers zoals Rodrygo, Vinicius, Valverde kunnen laten zien. We hebben het probleem van zijn afwezigheid opgelost door hun kwaliteit te laten zien, maar het is duidelijk dat we hem na de pauze nodig zullen hebben.” De Italiaan prees vervolgens Rodrygo, de 21-jarige Braziliaan die dit seizoen zeven doelpunten maakte, en zei dat hij de jongeling “meer als centrumspits dan als buitenspeler” beschouwt.
Als Benzema in de tweede helft van het seizoen terugkeert naar zijn niveau van vorig seizoen, kan hij Real Madrid daadwerkelijk hebben geholpen meer rond te komen.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie