Vidal: Ik denk niet dat ik anti-Madrid ben

Voormalig Bayern München, Juventus en Barcelona speler Arturo Vidal, die momenteel speelt voor de Braziliaanse ploeg Flamengo, heeft zojuist zijn team geholpen de Copa Libertadores te winnen. De video van Arturo Vidal bij de viering van Flamengo bereikte al snel Spanje. “Madrid, we gaan jullie een pak slaag geven,” was de provocerende boodschap van de Chileen, die na zijn tijd bij eeuwige rivalen Barcelona een langdurige rivaliteit met de merengues onderhoudt.
De ploeg van Flamengo staat bol van het talent, waaronder de huidige Braziliaanse internationals Everton Ribeiro en Pedro, en de voormalige La Liga-sterren Diego, Filipe Luis en ook Arturo Vidal. Door de structuur en de coach is Flamengo verdienstelijk. En dit toernooi is kort. Als het toernooi kort is, is het ingewikkeld om een analyse te maken van een finale als de tegenstander nog niet is gepasseerd.
“Ik denk niet dat ik anti-Madrid ben,” zei Vidal toen hij bij Barcelona was. “Ik ben een rivaal van alle teams die vanaf hier tegen Barcelona spelen. Er valt niets anders te zeggen.” Het hoeft geen betoog dat Flamengo zich opmaakt voor de wedstrijd tegen Real Madrid.
Real Madrid is al zijn hele carrière Vidal’s aartsvijand. Van zijn 16 wedstrijden tegen Real Madrid won hij er slechts vier en verloor hij er acht. Dat is inclusief twee rode kaarten en enkele bijzonder brutale uitwedstrijden in de laatste fases van de Champions League.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie