Carlo Ancelotti sprak lovende woorden over Jose Mourinho

Real Madrid-coach Carlo Ancelotti sprak lovende woorden over Jose Mourinho en suggereerde dat zijn overstap naar Roma de perfecte beslissing was. Voormalig speler van Roma en legendarisch manager Carlo Ancelotti – momenteel aan het hoofd van Real Madrid – sprak over de relatie en de impact die Roma heeft gehad met Mourinho en vice versa sinds de aanstelling van de Special One meer dan een jaar geleden. Ondanks alle rivaliteit op de zijlijn zijn ze goede vrienden gebleven. Ancelotti zit momenteel bij Real Madrid, terwijl Mourinho bij AS Roma zit.
In een reactie op de houding van Mourinho verklaarde Ancelotti echter dat hij onder de indruk is van diens nieuwe karakter. Hij zei: “Ik ken José al vele jaren en ik geloof dat Roma hem heeft veranderd.”
Sinds zijn komst vorig jaar heeft Mourinho in totaal 73 wedstrijden van Roma onder zijn hoede gehad, met een gemiddelde van 1,84 punten per wedstrijd. De club staat momenteel vierde in de Serie A na 12 wedstrijden, met 25 punten uit acht overwinningen en een gelijkspel. Mourinho hoopt Roma terug te leiden naar de top van het Italiaanse voetbal. Zijn ploeg staat momenteel vierde op de ranglijst.
Mourinho sprak gisteravond met de club voordat hij het Stadio Olimpico verliet: de Portugese manager besprak de veerkracht van de Giallorossi bij het aangaan van de verschillende uitdagingen en moeilijkheden die ze onderweg in deze Europa League-groepsfase tegenkwamen.
Mourinho zag een ‘andere houding en intensiteit’ van Roma om Ludogorets te keren, maar waarschuwt dat ze ‘veel beter moeten doen dan dit’ in de Europa League play-off tegen de ‘mislukte Champions League haaien’.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie