Rodrygo Goes opgenomen in definitieve WK-selectie Brazilië

De spits van Real Madrid, Rodrygo Goes, deelde een hartverwarmend moment met zijn familie nadat hij was opgenomen in de definitieve selectie van Brazilië voor het WK. De Braziliaan is van nature een vleugelspeler, maar viel in als aanvaller tijdens Benzema’s afwezigheid, terwijl de Ballon d’Or-winnaar herstelt van een blessure. Rodrygo heeft al bewezen handig te zijn voor het doel, want hij heeft dit seizoen in 17 wedstrijden zeven keer gescoord voor Los Blancos.
Real Madrid had misschien liever gewacht tot de zomer om een nieuwe spits te contracteren. Maar de fitheidsproblemen van Karim Benzema dwingen Carlo Ancelotti om in januari een nieuwe spits aan te trekken.
Zoals gemeld door SPORT, bekijkt het management van Real Madrid de marktopties om een operatie die in de zomer meer dan nodig is, vooruit te helpen. Twee van de opties die op tafel liggen zijn Victor Osimhen van Napoli en Rafael Leao van AC Milan.
Real Madrid verloor de vorige wedstrijd met 3-2 van Rayo Vallecano en zal er alles aan doen om tegen Cádiz weer te winnen. Het is weer aan Rodrygo Goes, Vinicius Junior en Marco Asensio, die de laatste tijd goed op dreef is, om de laatste meters te maken.
Sports Brief meldde eerder dat sommige fans van regerend LaLiga-kampioen Real Madrid woedend zijn op de Braziliaanse spits Rodrygo Goes na zijn erbarmelijke optreden in de 3-2 nederlaag bij Rayo Vallecano.
Hoewel hij de afgelopen drie seizoenen bij Madrid heeft doorgebracht en naast een aantal Braziliaanse teamgenoten heeft gespeeld in het Santiago Bernabeu, gaf de 21-jarige de voorkeur aan Neymar.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie