Real Madrid is optimistisch over handtekening tienerster

Real Madrid is optimistisch over het verloop van de gesprekken over Jude Bellingham. De middenvelder van Borussia Dortmund is naar verwachting de laatste revelatie die de Bundesliga deze zomer verlaat, en vrijwel elke topclub in Europa probeert hem te contracteren.

Real Madrid is ervan overtuigd het contract van Luka Modric te kunnen verlengen, terwijl ook Toni Kroos voorstander is van een verlenging. Maar de club is vastbesloten om meer jong bloed toe te voegen op het middenveld. Daar komt Bellingham in beeld. Ondertussen zijn ze naar verluidt optimistisch over het winnen van de race voor de 19-jarige vanwege hun uitstekende relatie met Borussia Dortmund en het sportieve perspectief in de Spaanse hoofdstad.

De 19-jarige middenvelder keerde pas deze week terug in training bij Dortmund nadat hij drie weken vrij had gekregen na de WK-campagne van Engeland. Bellingham heeft Borussia Dortmund laten weten dat hij de volgende stap in zijn carrière wil zetten, wat betekent dat de onderhandelingen met zijn club Borussia Dortmund serieus kunnen beginnen.

De vraagprijs van de Bundesliga bedraagt momenteel 130 miljoen pond, terwijl Bellinghams contract in de zomer van 2025 afloopt. Ze hebben zelfs een waarde vastgesteld van ongeveer 140 miljoen euro, waarvan 40 miljoen euro aan bonussen. Los Blancos beseffen echter dat ze het zich niet kunnen veroorloven om aanbiedingen van rijkere clubs te evenaren en ze hebben altijd vermeden om spelers te veilen. Real Madrid zal geen uitzondering maken met Bellingham.

Maar AS beweert dat Real Madrid in de box zit om Bellingham te contracteren, maar ze zullen waarschijnlijk stevige concurrentie ondervinden van Liverpool, Manchester City en mogelijk anderen in Engeland. Madrid heeft er nochtans op gewezen hoe ze ondanks een verbouwingsproject toch Champions League-titels hebben gewonnen, terwijl ze ook een ploeg samenstellen die het volgende decennium van het voetbal moet domineren. Als alles volgens plan verloopt, wordt verwacht dat er in de komende weken gesprekken over een vergoeding zullen plaatsvinden.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie