Real Madrid plant transfer move voor Barcelona-doelwit

La Liga-kampioen Real Madrid heeft het contact met Barcelona-doelwit Endrick, die door Palmeiras op 60 miljoen euro wordt geschat, opgevoerd. De 16-jarige maakt furore bij Palmeiras en is klaar voor een overstap naar een Europese gigant zodra hij 18 wordt in 2024.

De race om Endrick te contracteren is in een beslissende fase gekomen. Geïnteresseerde clubs hebben hun vuurkracht opgebracht en de ontknoping komt zeer dichtbij. Clubs als Chelsea en Paris Saint-Germain zouden ook zeer geïnteresseerd in hem zijn. Maar zoals gemeld door This is Futbol, zei Fabrizio Romano terwijl hij sprak op The Here We Go Podcast: “Voor Endrick, hou Real Madrid in de gaten.”

De jongeling is een haalbaar doelwit voor Real Madrid, wiens constante uitstapjes in Zuid-Amerika hen verschillende wonderbaarlijke vooruitzichten hebben opgeleverd. Wat Endrick betreft, de tiener zou op lange termijn de opvolger kunnen zijn van Karim Benzema. Madrid wacht zijn tijd af en is niet van plan om de speler overhaast te kopen. Ze hebben echter wel verschillende tactieken om hun plaats in de race te verstevigen. PSG heeft de speler ook benaderd, net als de directeuren van Real Madrid, die in de dagen voor het begin van het WK in Sao Paulo aanwezig waren, in een poging te zien of Endrick de speler is die scouts denken dat hij is.

Xavi Hernandez bevestigde onlangs de interesse van Barcelona in Endrick. En dat is niet verwonderlijk, aangezien Robert Lewandowski ver in de dertig is. Het is veilig om te zeggen dat Endrick een van de knapste vooruitzichten in het wereldvoetbal is op dit moment. Zijn vrijwaringsclausule van 60 miljoen euro zou echter een ongelooflijk bedrag zijn om uit te geven aan een 16-jarige.

Volgens Defensa Central biedt Real Madrid Palmeiras 35 miljoen euro plus bonussen voor Endrick. En Madrid heeft hem beloofd dat als de deal om hem te kopen in 2024 doorgaat, ze hem onmiddellijk lid van het eerste elftal zullen maken.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie