Real Madrid is geïnteresseerd in 70 miljoen euro voor de middenvelder van Benfica

Real Madrid is de afgelopen tijd in verband gebracht met een lange lijst van spelers en hoewel grote stappen in januari onwaarschijnlijk lijken, zou dat komende zomer wel eens anders kunnen zijn. Op die lijst staat de naam van Jude Bellingham op de eerste plaats, maar de veiling die zijn mogelijke ondertekening wordt, heeft Los Blancos gedwongen hun blik te verruimen en Enzo Fernandez, huidig speler van Benfica, is opgedoken.

Fernandez, die tot dusver in beide groepswedstrijden van Argentinië op het WK is begonnen, heeft dit seizoen drie doelpunten en vijf assists voor Benfica, nadat hij afgelopen zomer voor slechts 10 miljoen euro overkwam van River Plate. De River Plate academie product was uitstekend in de 2-0 overwinning van woensdag op Polen, het creëren van het tweede doelpunt voor Julian Alvarez met een slimme geschepte pass tussen een paar verdedigers.

Volgens Cm staan de Spaanse reuzen Real Madrid klaar om een bod van 70 miljoen euro uit te brengen op de Argentijnse international. Het zal echter niet goedkoop zijn om Benfica’s hand te dwingen en een verhuizing zal alleen mogelijk zijn door de vrijwaringsclausule van 120 miljoen euro van de middenvelder te activeren. De Portugezen zullen hem in januari niet willen laten vertrekken, maar ze hebben geen keus als zijn vrijwaringsclausule volledig wordt betaald.

Fernandez begint het toernooi na een goede campagne bij Benfica, dat dit seizoen het verrassingspakket was in de Champions League. In alle competities heeft hij in goedkope voetbalshirts drie doelpunten en vijf assists geregistreerd. Het lijkt erop dat Real Madrid zijn interesse in Fernandez heeft vergroot, nu de race om Jude Bellingham te contracteren steeds moeilijker wordt door de concurrentie van clubs als Liverpool, Chelsea, Manchester City en Manchester United. Bellingham, 19 jaar, wordt beschouwd als een prioriteit voor de Spaanse reuzen, maar Liverpool is de koploper in de race om zijn handtekening.

Een outlet heeft echter exclusief doorgegeven dat de La Liga kampioenen niet bereid zijn om Fernandez’ vrijwaringsclausule te activeren omdat ze niet zoveel willen betalen. Real Madrid is bereid zijn interesse in Fernandez door te zetten met een concreet bod. De Spaanse reuzen zouden Reinier Jesus de andere kant op kunnen sturen, in de hoop Benfica ervan te overtuigen hun vraagprijs van 120 miljoen euro voor de jongeling te verlagen.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie