Asensio was vastbesloten Real Madrid te verlaten

Carlo Ancelotti was blij met de manier waarop Real Madrid hun Champions League-groep afsloot. Hij verklaarde dat hij met een sterke basiself begon omdat hij zo’n prestatie wilde.
De regerende koningen van Europa zorgden voor een vijfsterren show in hun laatste Champions League groepsfase wedstrijd. Luka Modric, Rodrygo, Marco Asensio en Vinicius Jr scoorden allemaal.
Ancelotti had speciale lof voor Marco Asensio. In zijn tweede wedstrijd van het seizoen maakte hij een mooi doelpunt. Het was ook zijn pass die leidde tot de openingstreffer van de wedstrijd, de scherpe sneer in de Celtic-verdediging voor de penalty.
Het is Asensio’s derde doelpunt van de campagne, ook in zijn tweede wedstrijd. De aanvaller uit Mallorca heeft de laatste tijd te weinig speelminuten gekregen, maar hij maakt telkens indruk als hij op het veld komt. Er gaan steeds meer geruchten dat hij na afloop van zijn huidige contract, dat komende zomer afloopt, zou kunnen blijven.
De spits was vastbesloten om het Bernabeu komende zomer op een gratis transfer te verlaten, omdat Real niet bereid was om aan de contracteisen van de 26-jarige te voldoen. Omdat Ascensio vanaf januari vrij was om met andere clubs te onderhandelen, leek het erop dat er voor de transferperiode geen beweging zou komen tussen de partijen.
Real Madrid heeft de afgelopen jaren eigenlijk nooit een definitieve rechtsbuiten gevonden, en een van de redenen daarvoor is dat Asensio zich nooit heeft ontwikkeld tot de speler die iedereen had gehoopt dat hij zou worden.
Volgens Marca zijn de twee partijen op het idee gekomen om de onderhandelingen te heropenen, waarbij manager Carlo Ancelotti een grote rol speelt. De Italiaanse baas is een van Asensio’s grootste pleitbezorgers en wil dat hij in Madrid blijft.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie