Manchester United wil Brahim Diaz graag overnemen

Met de transferwindow van januari in aantocht was het onvermijdelijk dat de transferverhalen zouden beginnen. Het laatste verhaal suggereert dat Manchester United en Ten Hag Brahim Diaz van Real Madrid willen overnemen. United-baas Erik ten Hag zou “geobsedeerd” zijn door Diaz, terwijl de club “verschillende ontmoetingen” met de speler heeft gehad om hem ervan te overtuigen niet terug te keren naar Los Blancos.
Real Madrid heeft een aantal spelers van wereldklasse in de selectie, die hun plek in de basiself hebben veroverd. Dat betekent echter ook dat er verschillende goede spelers zijn die geen kans krijgen zich te bewijzen in het eerste elftal. Brahim Diaz is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij Milan op uitleenbasis van Real Madrid. Dit is de tweede van een tweejarige uitleenovereenkomst die in de zomer van 2021 werd getekend na een eerste uitleenbeurt van een jaar in 2020-21.
AC Milan middenvelder Brahim Diaz is een serieus transferdoelwit voor Manchester United, volgens de berichten. De Spaanse krant El Nacional beweert dat er al verschillende ontmoetingen hebben plaatsgevonden tussen United en de Spanjaard, en dat Diaz graag wil verhuizen. De ploeg uit Old Trafford heeft al eerste gesprekken gevoerd met Los Blancos over Brahim. Carlo Ancelotti kan de aanvallende middenvelder geen basisplaats garanderen als hij terugkeert naar Madrid.
Diaz is iemand die uitstekend past in het Ten Hag-systeem, maar in zes maanden tijd kan er veel gebeuren. Dit voelt als een transfer om in de gaten te houden… Bovendien heeft Brahim ook al ervaring met het Engelse spel, omdat hij deel uitmaakte van de jeugdopleiding van Manchester City, voordat hij enkele jaren geleden naar Real Madrid verhuisde.
Verschillende rapporten hebben echter ook beweerd dat er een anti-Man Utd clausule in Brahim’s deal met Real staat. Manchester City stond erop bij de verkoop van Diaz aan Los Blancos en de clausule bepaalt dat City 40% van het bedrag ontvangt als de Spanjaard aan hun rivalen wordt verkocht, dus dat zou ongeveer 22 miljoen euro zijn.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie