Carlo Ancelotti reageert op zijn link met Braziliaans nationaal elftal werk

Real Madrid moet nog een paar dagen wachten op hun eerste officiële wedstrijd, die op 29 december in LaLiga Santander tegen Real Valladolid wordt gespeeld. Carlo Ancelotti werd steeds vaker in verband gebracht met de Braziliaanse baan na hun WK-uitval, maar de trainer van Real Madrid heeft zijn toekomstplannen nu voor iedereen duidelijk gemaakt.

De trainer van Real Madrid zei dat hij bij de Spaanse club wil blijven tot zijn contract in juni 2024 afloopt, na berichten over een mogelijke overstap naar de Braziliaanse nationale ploeg. “Ik ben erg gelukkig in Madrid en ik heb een contract tot 2024. Ik wil niet weg, tenzij ik ontslagen word”, aldus Ancelotti, die de berichten in de Braziliaanse pers ontkent.

De Italiaan is een van de belangrijkste kandidaten om Tite te vervangen na de teleurstellende exit van de Selecao uit het WK in de kwartfinale. De Braziliaanse FA bevestigde dat ze met niemand hadden gesproken over de vervanging van Tite en nu heeft Ancelotti benadrukt dat hij bij Real wil blijven.

Ancelotti keek ook terug op het zojuist afgelopen WK en benadrukte de geweldige finale tussen Argentinië en Frankrijk. “Het was een geweldig toernooi en het eindigde met een prachtige finale”, zei de coach. De 63-jarige Italiaanse coach keerde vorig jaar terug bij Los Blancos en liet meteen zien waarom hij een van de meest indrukwekkende managers in het moderne voetbal is: hij won met gemak La Liga in zijn eerste seizoen terug aan het roer.

De Italiaanse coach sprak ook over de toekomst van de club. Hoewel de club dit seizoen op de tweede plaats staat, is zijn baan niet in gevaar. Ancelotti denkt dat Real Madrid nog steeds voor elke trofee kan strijden, ook al tekenen ze niet elke zomer de beste spelers ter wereld. Zijn Real Madrid hervat het seizoen op 30 december, in een poging de toppositie in LaLiga, waar Barcelona twee punten voor staat, te heroveren.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie