Real Madrid denkt dat ze Jude Bellingham het dichtst benaderen

De Spaanse reuzen Real Madrid denken dat zij het dichtst in de buurt zijn van wat wel eens een van de transfercoups van de zomer zou kunnen blijken te zijn. Zij zijn ervan overtuigd dat zij de steeds groter wordende groep gegadigden voor de handtekening van Jude Bellingham voor zijn.

Real Madrid is de laatste tijd in verband gebracht met een lange lijst van spelers, maar een gebied dat voor de club prioriteit lijkt te hebben is het middenveld. Nu wordt beweerd dat Real Madrid ‘gelooft dat ze de race hebben gewonnen om Jude Bellingham te contracteren voor meer dan 100 miljoen pond’.

Bellingham is een van de meest gewilde spelers op de markt sinds hij als 16-jarige doorbrak in het eerste elftal van Birmingham City FC. Bundesliga-reuzen Borussia Dortmund wonnen tweeënhalf jaar geleden uiteindelijk de race om hem te contracteren. Hij is al geruime tijd een van de beste spelers in de Bundesliga en schitterde tijdens het WK ook in een voetbalshirts voor de Three Lions. De Engelse tiener heeft de keuze uit LaLiga-giganten Real, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Chelsea en Paris Saint-Germain.

Los Blancos zijn druk bezig een enorm getalenteerd middenveld samen te stellen dat klaar is om de mantel te erven nadat de legendes Luka Modric en Toni Kroos eindelijk hun schoenen ophangen of hun voormalige teamgenoot Casemiro volgen naar een nieuwe weide. Ze zijn op zoek naar een vervanger voor de 37-jarige Luka Modric en hebben Bellingham aangewezen als iemand die de schoenen van de Kroatische international kan vullen.

Volgens recente berichten zou Real Madrid de inspanningen om de Engelsman te contracteren binnenkort opvoeren. Maar volgens Mundo Deportivo zijn de Merengues achterop geraakt bij Liverpool in de race om de 19-jarige te contracteren. Volgens geruchten zou het ongeveer 150 miljoen euro kosten om Bellingham van Borussia Dortmund over te nemen en is dat misschien niet de beste zet van Real Madrid.

Maar alle clubs, zelfs die met onbeperkte geldpotten zoals City en PSG, zijn zich ervan bewust dat het salaris niet belangrijk is voor Bellingham – alleen hoe een overstap hem voetballend voordeel oplevert. Het tekenen van Bellingham zou op dit moment voor elke club in de wereld een grote coup zijn. Laten we zien wie het uiteindelijk doet.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie