Fali niet bestraft voor slaan Rodrygo

Real Madrid versloeg Cádiz in het Santiago Bernabéu in de laatste wedstrijd voor de pauze voor het WK. Cádiz-verdediger Fali had een controversiële avond in het Bernabeu. Tijdens het 2 – 1 verlies van zijn ploeg tegen Real Madrid werd de verdediger betrapt toen hij in de eerste helft Rodrygo Goes een elleboogstoot op het hoofd gaf.

Rodrygo was na afloop woedend over het incident. Op DAZN zei hij: “Ik denk dat het geen incident is, hij deed het met opzet, hij keek me aan en sloeg me. Het is een schande omdat hij me vervolgens vertelt dat hij niets heeft gedaan, de VAR is er ik weet niet waarom, het is een schande.” Fali werd niet bestraft en ook de VAR besloot geen actie te ondernemen.

Rodrygo somt de overwinning op: “Het was een heel moeilijke en belangrijke overwinning. We hadden de wedstrijd op slot kunnen gooien, maar het doelpunt dat we tegen kregen zorgde ervoor dat we het aan het eind moeilijk kregen. Het belangrijkste zijn de 3 punten.”

“Ik gaf hem een kleine uitdaging, maar het is niet om Rodrygo te kwetsen”, zei Fali. “Het is geen elleboog. Met het beeld gestopt, lijkt het meer dan het is. Ik heb me snel verontschuldigd.” Tot slot sprak de jongeling over zijn oproep voor het WK en onthulde hij zijn verwachtingen van het mondiale evenement. “Ik hoop dat we een geweldig WK hebben. We willen kampioen worden en ik ben er om mijn land te helpen. Het is altijd geweldig om voor Brazilië te spelen en ik hoop dat we een geweldig WK in voetbalshirts kunnen hebben.”

Eerder deze week maakten zowel Rodrygo als Vinicius Jr deel uit van de Braziliaanse selectie voor het WK later deze maand.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie