Real Madrid-fans zijn ongelukkig met Gerard Pique

Onlangs zagen we Gerard Pique het doek vallen van zijn illustere carrière en de fans van Real Madrid zullen veel herinneringen hebben aan de Barcelona-verdediger door de jaren heen, ook al zijn het geen gelukkige. De weloverwogen mening van Ancelotti over zijn pensioen is een indicatie van Pique’s nalatenschap als niet alleen een Barcelona-legende, maar ook een verdedigingsicoon in de voetbalwereld.
Pique wordt beschouwd als een van de meest consistente verdedigers in Catalonië, omdat hij een belangrijk deel uitmaakte van de gouden generatie van Barcelona, naast het winnen van een Europees kampioenschap en de Wereldbeker met de nationale ploeg.
Volgens ESPN heeft Pique nu bevestigd dat het voorzitterschap van Barcelona hem aanspreekt en dat hij de Catalaanse club wil helpen haar volledige potentieel te bereiken.
Pique is het bizar genoeg eens met de bewering van Real Madrid-voorzitter Florentino Perez dat voetbalwedstrijden te lang duren. “Milan houdt van voetbal en kijkt geen hele wedstrijd. Als Florentino het heeft over de Super League en dat mensen anders consumeren, ben ik het daarmee eens. Maar ik denk niet dat de Super League de oplossing is. Het is iets anders.”
Drie clubs – Real Madrid, Barcelona en Juventus – hebben het idee van de Europese Super League echter nog niet opgegeven en er zouden plannen zijn om die binnenkort opnieuw te lanceren, hoewel het moeilijk is om de Engelse clubs ook maar in de buurt te zien komen van het idee, na de reactie van hun fans de eerste keer. Barcelona trad in Estadio El Sadar aan tegen Osasuna, waar de mannen van Xavi hun voorsprong op de top van de La Liga-tabel wilden uitbreiden na het schokkende verlies van Real Madrid.
Velen waren in de war door de manier waarop Perez de Superleague presenteerde, met een online persbericht, een slordige website en een optreden in het praatprogramma El Chiringuito.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie