Karim Benzema legt uit waarom hij niet met Cristiano Ronaldo op de foto ging

Karim Benzema sprak zaterdagmiddag in een persconferentie met de media en een van de onderwerpen was zijn relatie met Cristiano Ronaldo. Het duo vormde tweederde van een van de gevaarlijkste partnerschappen in het voetbal, naast de onlangs gepensioneerde Gareth Bale.

Benzema heeft ontkend dat hij een breuk heeft met Ronaldo, ondanks dat hij dit weekend niet samen op de foto is gezet. De aanvoerder van Real Madrid heeft uitgelegd waarom hij niet met zijn voormalige teamgenoot op de foto stond toen de superster van Al-Nassr de training van Los Blancos bijwoonde. De 37-jarige werd op camera gespot terwijl hij sprak met een aantal huidige Madrilenen, maar Benzema was nergens te bekennen, wat leidde tot speculaties onder lokale verslaggevers.

Cristiano Ronaldo, 37, speelt nu voor de Saoedi-Arabische club Al Nassr nadat hij zijn contract met de Rode Duivels heeft opgezegd. Benzema werd gevraagd waarom er geen foto van de twee voormalige teamgenoten uit die ontmoeting kwam en de Fransman onthulde dat ze elkaars pad niet echt gekruist hebben. “We hebben geen foto nodig om te zeggen dat we vrienden zijn. Ik kon hem niet gedag zeggen omdat hij aan het trainen was, maar hopelijk zie ik hem zondag.” aldus Benzema.

Het duo heeft samen veel successen geboekt en won vier Champions League-titels, twee keer LaLiga en drie keer de Wereldbeker voor clubs, naast een aantal andere trofeeën. Ronaldo heeft tot nu toe niet voor de club kunnen spelen, omdat hij een schorsing uitzat voor het vernielen van de telefoon van een Everton-fan als speler van Manchester United afgelopen april. Real Madrid heeft de voormalige ster van Manchester United en Juventus ook uitgenodigd om de wedstrijd bij te wonen.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie