Madrid geïnteresseerd in Jude Bellingham

Liverpool FC is in de race voor de komst van Borussia Dortmund-middenvelder Jude Bellingham en Real Madrid denkt dat zij een streepje voor hebben bij de afronding van de transfer, zo meldt MARCA. Volgens Sky Sports zijn Real Madrid, Manchester City en Liverpool – de drie belangrijkste gegadigden voor zijn handtekening – hiervan op de hoogte gebracht, en staan zij op het punt hun kans te wagen. Een bron verbonden aan een rivaliserende biedende club gelooft dat Liverpool een nauwe relatie met het kamp van de speler aan het opbouwen is, wat een belangrijke factor zou kunnen zijn.
De middenvelder is recordhouder voor ’s werelds duurste 17-jarige speler (hij verhuisde voor een bedrag van 25 miljoen (28,24 miljoen dollar)), en omdat Dortmund bekend staat om het verzilveren van prijsschatten en al Mario Götze, Jadon Sancho en Erling Haaland heeft verkocht, zou er opnieuw grof geld kunnen worden uitgewisseld in de race om zijn diensten.
Bellingham, een speler die op 16-jarige leeftijd de Premier League verliet om bij Borussia Dortmund te groeien, is uitgegroeid tot een echte kracht en hoewel het idee om naar Madrid te komen hem interesseert, suggereert de realiteit dat alleen een astronomisch bod dat mogelijk zal maken.
Bellingham, die sinds zijn overstap naar het Signal Iduna Park in 2020 uitblinkt, zal naar verwachting een hoofdrol spelen in de WK-campagne van Engeland in Qatar later deze maand.
Naar Liverpool verhuizen en zijn held, Steven Gerrard, evenaren zou een logische volgende stap zijn, ervan uitgaande dat de Reds volgend seizoen in de Champions League uitkomen, en samenwerken met Jürgen Klopp zal altijd een grote aantrekkingskracht hebben.
Dezelfde bronnen vertelden ESPN dat het “nog erg vroeg is” om te weten wat Bellinghams beslissing zal zijn, maar de vibes zijn positief na een eerste onderzoek.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie