Real Madrid vertrouwt erop Jude Bellingham te kunnen contracteren ondanks grote belangstelling van Liverpool

Real Madrid krijgt steeds meer vertrouwen in de handtekening van Jude Bellingham deze zomer, ondanks de belangstelling van andere grote clubs. Uiteraard zal het niet eenvoudig zijn om hem te contracteren en Borussia Dortmund is in een goede positie om een van de grootste transfersommen uit de voetbalgeschiedenis te vragen.

Bellingham bevestigde zijn status als de populairste speler in het wereldvoetbal op het WK, waar hij een reeks adembenemende prestaties leverde voordat Engeland in de kwartfinale werd verslagen door Frankrijk. Vorige week nog werd gemeld dat Liverpool de koplopers waren om het 19-jarige wonderkind te contracteren, waarbij zijn familie neigde naar een terugkeer naar zijn vaderland. AS heeft echter vernomen dat de Engelsman de voorkeur geeft aan Madrid en dat een terugkeer naar Engeland momenteel niet in zijn plannen voorkomt.

Bellingham is de hoogst gewaardeerde speler op de markt en er wordt gesproken over het betalen van meer dan 100 miljoen euro. Het WK heeft zijn waarde ongetwijfeld doen stijgen. Een paar weken geleden was zijn komst naar Real Madrid nog “zo goed als onmogelijk” vanwege zijn huidige waarde op de markt, nu lijkt het erop dat Los Blancos door de beslissing van Bellingham optimistischer zijn over een deal met Borussia Dortmund.

Bellingham liet eerder weinig los over zijn toekomst en vertelde Duitse media dat hij “nog niet eens heeft nagedacht over volgend seizoen”. Real Madrid tekende Camavinga in de zomer van 2021 van Rennes in een transferdeal met een geschatte waarde van 40 miljoen euro. Ondertussen zijn ze op zoek naar de opvolger van Luka Modric in het midden van het park, nu de 37-jarige komende zomer zijn contract afloopt. Een nieuwe middenvelder is dus een must voor Carlo Ancelotti & co., met Bellingham als prioriteit.

Bellingham is op de hoogte van de interesse van Real Madrid en weet hoe ver hij bij Los Blancos kan komen in vergelijking met andere teams. De Spaanse ploeg en Dortmund hebben een solide relatie, dus Los Blancos zijn vol vertrouwen over het bereiken van een overeenkomst met de Duitse club.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie