Real Madrid dicht bij tekenen Braziliaans talent Endrick

Real Madrid heeft zijn rivalen verslagen in de race om het volgende grote Braziliaanse talent Endrick.

Vorige week leek Chelsea de favoriet om de Braziliaan te contracteren, en alle tekenen wezen op een overstap naar Stamford Bridge. De zaken zijn drastisch veranderd en Endrick lijkt nu zeker te tekenen voor Real Madrid. Ambtenaren van Real Madrid waren de eersten die de speler en zijn ouders uitnodigden om met eigen ogen te zien wat hem te wachten staat als hij tekent.

Hoofdscout Juni Calafat is onder de indruk van de Braziliaanse aanvaller, en de club wil al maanden een voorsprong op zijn handtekening. Bovendien zijn maanden na het bezoek van zijn ouders vertegenwoordigers van het Madrileense team naar Brazilië gereisd om Endrick in actie te zien in zijn eerste wedstrijd als profvoetballer.

Real Madrid heeft het Braziliaanse wonderkind Endrick naar verluidt beloofd dat ze Manchester City-spits Erling Haaland niet zullen contracteren als hij besluit zich bij hen aan te sluiten. Volgens recente berichten zou het kamp van Endrick problemen hebben gehad met Real Madrid als de club de Noorse aanvaller van Manchester City over twee jaar zou willen contracteren, omdat ze de twee niet als compatibel zien in Brazilië.

De Spaanse ploeg is naar verluidt bereid de door Palmeiras vastgestelde prijs te betalen, een bedrag dat rond de 60 miljoen euro zou liggen. De verwachting van de drie partijen is dat de deal in december wordt gesloten. Endrick zou zich in de zomer van 2024, nadat hij 18 jaar is geworden, bij Real Madrid aansluiten.

Chelsea bracht Endrick en zijn familie naar het trainingsveld en liet zelfs Thiago Silva hen ontmoeten en rondleiden op het trainingsveld. Dat lijkt niet te hebben gewerkt. De race ging voornamelijk tussen Chelsea, Paris Saint Germain en Real Madrid, waarbij Xavi Hernandez onlangs verklaarde dat ook Barcelona in gesprek is met de spits en zijn vader.

Endrick wordt snel één van de meest gevraagde tieners ter wereld na een indrukwekkende start van zijn seizoen in Zuid-Amerika. Hij heeft talloze doelpunten gemaakt op jeugdniveau om Palmeiras te helpen veel trofeeën te winnen.

Ook Real Madrid houdt Erling Haaland in de gaten, maar vanwege het salaris en zijn staat van dienst wordt het niet langer als een prioriteit gezien.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie