Tchouameni is gelukkig bij Real Madrid

Real Madrid heeft de afgelopen seizoenen misschien niet veel geld uitgegeven, maar de stappen die ze hebben gezet, waren van hoge kwaliteit. Tchouameni bevestigde verder dat hij gelukkig is bij Real Madrid en vindt dat hij precies is waar hij moet zijn: “Ik heb het gevoel dat ik ben waar ik altijd al wilde zijn. Ik ben waar ik moet zijn.”

Tchouameni kwam aan het begin van het seizoen voor een bedrag van 100 miljoen euro naar Los Blancos. De voormalige AS Monaco-man zei echter dat zijn Franse teamgenoot Mbappe wilde dat hij in plaats daarvan naar de Franse hoofdstad zou verhuizen. Mbappé, de 23-jarige PSG-ster, was het middelpunt van een langdurige, spraakmakende strijd tussen zijn thuisploeg en het machtige Real Madrid, de beroemdste en meest gedecoreerde club van het voetbal. Tchouameni onthulde verder hoe Mbappe hem probeerde over te halen om het aanbod van Real Madrid af te slaan en zich bij Paris Saint-Germain aan te sluiten afgelopen zomer.

Het is veilig om te zeggen dat Tchouameni de juiste beslissing heeft genomen door te kiezen voor Real Madrid, waar hij zich vanaf het begin heeft gevestigd als starter. Tchouameni ging ook in op het vertrek van Casemiro bij Real Madrid in de zomer: “Als Case hier nog was, zou ik niet zoveel spelen. Hoe dan ook, in Madrid, als je niet goed bent, speel je niet. Dus als ik veel wedstrijden in voetbalshirts speel, betekent het dat het goed gaat.” Tchouameni speelde tot nu toe 17 keer in competitieverband voor Los Blancos en leverde twee assists.

Tchouameni onthulde ook dat een van zijn doelen is om zijn naam in de toekomst op de shortlist voor de Ballon d’Or te zien staan. Madrid blijft erop vertrouwen dat de middenvelder na Qatar 2022 zijn vorm zal veranderen. Ze zijn zich ervan bewust dat hij een voetballer van 100 miljoen euro is – een stand van zaken die een molensteen om de nek van een jongere kan zijn, ook al heeft hij geen controle over zijn prijskaartje.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie