Real Madrid heeft een standpunt ingenomen over de overstap van Kylian Mbappe

Real Madrid kreeg in de zomer een zware klap te verwerken toen topdoelwit Kylian Mbappe na maandenlange speculaties besloot zijn contract bij Paris Saint-Germain te verlengen in plaats van naar Santiago Bernabeu te verhuizen.

Uiteraard liet de transfersaga een bittere smaak achter in de mond van de Real Madrid-fans en de meesten wilden niet meer dat de club zelfs maar in verband werd gebracht met Mbappe. Maar na het WK 2022, waar Mbappe zelfs een hattrick scoorde in een goedkope voetbalshirts in de finale tegen Argentinië op 18 december, waar Frankrijk met 4-2 verloor op strafschoppen, speculeerden sommigen of Real Madrid een ommezwaai zou maken.

Maar anders dan bij eerdere gelegenheden zijn Los Blancos niet bereid tijd te verspillen met de spelletjes van de Franse speler. Ze zijn meer bereid zich te richten op het talent dat ze al hebben als Mbappe niet bereid is deel te nemen aan rationele onderhandelingen. In de tussentijd heeft PSG een akkoord bereikt met Lionel Messi om zijn contract te verlengen, dus Mbappe overweegt mogelijk zijn toekomst in Le Parc des Princes.

Volgens MARCA heeft Real Madrid achter de schermen gewerkt om de rol van bestaande sterren als Vinicius Junior en Rodrygo te verhogen, in plaats van te vertrouwen op de markt voor een nieuwe Galactico. De club volgt haar routekaart en die houdt niet in dat de deur van de entiteit opnieuw wordt opengezet voor de mogelijke komst van Mbappe. Hun leiders willen weg van het lawaai.

En de Franse reuzen staan niet te springen om Mbappe te laten vertrekken, want zij beschikken momenteel over de mooiste aanvallende drietand in het Europese voetbal. Bovendien ziet het er niet naar uit dat de Spaanse club hem snel een reddingsboot zal bieden. Mbappe zal moeite hebben om een nieuwe club te vinden, want PSG heeft hem een lucratief contract gegeven waar niet veel teams aan kunnen tippen.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie