Real Madrid is geïnteresseerd in Tottenham-spits Harry Kane

Real Madrid heeft naar verluidt belangstelling voor Tottenham-spits Harry Kane deze zomer, terwijl Bayern München al achter de Engelse aanvoerder aanzit.

Nu Karim Benzema 35 jaar oud is, nadert hij het einde van zijn carrière. Benzema is de regerend Ballon d’Or-houder, maar hij worstelde dit seizoen met blessures en ook zijn vorm heeft een klap gekregen. Nadat Erling Haaland en Kylian Mbappe er vorig jaar niet in slaagden te scoren, heeft Real de hoop nog niet opgegeven om met het oog op volgend seizoen een belangrijke speler aan te trekken om de aanval van Carlo Ancelotti te versterken.

Naar verluidt hebben Los Blancos zich aangesloten bij Bayern München en Manchester United in de race om de spits deze zomer te contracteren, hoewel hij 100 miljoen euro kost. Het zag er aanvankelijk naar uit dat Kane Spurs in 2021 zou verlaten, omdat hij zijn kansen op het winnen van teamtrofeeën wilde maximaliseren voordat hij met pensioen zou gaan.

Kane is twee doelpunten verwijderd van Tottenham’s grootste doelpuntenmaker ooit, maar moet nog iets winnen met de Noord-Londense club, ondanks een sensationele individuele carrière bij de Premier League-ploeg. Op het eerste gezicht zou dit een zeer goede deal kunnen zijn voor Real Madrid. Kane is een fantastische spits, die zich al jaren heeft bewezen op het hoogste niveau. Maar zoals Fabrizio Romano in zijn Daily Briefing op de CaughtOffside Substack meldt, is Real Madrid momenteel niet bezig met Kane.

Kane lijkt gelukkiger te werken onder Antonio Conte dan voorheen, maar zijn contract loopt af in 2024. Hij lijkt zijn opties open te houden, omdat hij zijn toekomst nog moet vastleggen bij Tottenham. Met een salaris van 200.000 pond per week is Kane de best betaalde speler van Tottenham, maar Spurs zal waarschijnlijk meer dan 100 miljoen euro vragen en de deal zou niet passen bij het nieuwe transferbeleid van Real Madrid.

Hij wordt komende zomer 30 jaar oud en het is moeilijk voor te stellen dat Real Madrid een enorme transfersom voor hem zou betalen, gezien het feit dat zij zich de afgelopen jaren hebben geconcentreerd op het contracteren van de beste jonge talenten in het wereldvoetbal.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie