Spelers en coaches van Real Madrid krijgen BMW-auto’s

De sterren van Real Madrid zijn overgestapt op elektrische auto’s nadat ze gratis BMW-auto’s hebben gekregen als onderdeel van een sponsordeal tussen de club en het Duitse bedrijf. Spelers en coaches van de voetbal- en basketbalselectie van Real Madrid hebben de nieuwe BMW 100% elektrische auto’s in ontvangst genomen. Dit is een belangrijke stap in het streven van de club naar een volledig elektrisch wagenpark.
Later zullen de spelers van Real Madrid ook de kans krijgen om achter het stuur te kruipen van andere BMW’s, die allemaal EV zullen zijn. Het gaat daarbij niet alleen om de eerder genoemde i7, maar ook om de iX1 en iX3 crossovers. Ondertussen reed coach Carlo Ancelotti naar huis in een in Tanzanite Blue gespoten i4 M50, terwijl Benzema voor dezelfde auto koos, maar dan in Sapphire Black.
Ze konden hun eigen model en kleur kiezen nadat ze de auto’s van BMW hadden gekregen. De spelers reden eerder in Audi’s tijdens het langdurige partnerschap van de club met het bedrijf, dat eerder dit jaar na bijna twee decennia eindigde.

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie